Alle veranderingen die ik in mijn leven heb meegemaakt (studeren, carrière maken , trouwen, scheiden, ontslagen worden, financiële crisis, lichamelijke klachten ervaren o.a. Burn-out en operaties) hebben ervoor gezorgd dat ik, soms met hulp van wetenschappelijk bewezen methodieken en psychologen/trainers, gegroeid ben tot de persoon die ik nu ben. De studies en werkervaring (marketing en psychisch-sociale wetenschappen) hebben mij verder verrijkt.

Deze kennis en ervaring, gecombineerd met de passie om mensen te steunen in hun persoonlijke groei, heb ik jarenlang via marketing ingezet en dat gebruik ik nu tijdens mijn consulten en trainingen.

We voelen ons op ons best als we tevreden zijn en een deel ervan is de dingen te doen die je graag doet: je talenten kunnen inzetten. Doen waar je goed in bent, zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, je wordt er vrolijk van, en je bent een leuke/gezellige partner, ouder, vriend(in) of collega.

Soms zijn je talenten ondergesneeuwd of weet je zelf niet goed waar je passie ligt. Mijn missie is om jou te steunen en te motiveren om je identiteit en je talenten te ontdekken en deze in een juiste balans in te zetten in je dagelijks leven (werk, relatie, ouderschap, vriendschap etc.).

De methodes/trainingen die ik gebruik, zijn samengesteld uit wetenschappelijk bewezen methodes die ik zelf regelmatig heb gehanteerd in zowel zakelijke als privésituaties wanneer ik behoefte had aan een betere balans of nieuwe inzichten of ideeën.

Het leven verandert elke keer en dat hoort ook zo. Dit te accepteren en open te staan voor groei is één van mijn belangrijkste levenslessen geweest. Verder ben ik er inmiddels van overtuigd dat een mens zich beter en ‘gelukkiger’ voelt door actief bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en het vinden van een nieuwe balans dan ‘stil te staan’ 

Petra de Haan

Natuurgeneeskundig therapeut, Loopbaancoach, Vitaliteitscoach

en Stresscounselor

 

Bel of mail voor een gratis en

vrijblijvend intake-gesprek

petradehaan@coachpetra.nl

06-50646505

 

Praktijkadres:

Daggeldersweg 17

3449 JD Woerden