Om te weten wat je echt wilt, is het nodig je ware aard of identiteit te leren kennen. Andersom helpt te weten wat je wilt ook om een duidelijker beeld te hebben over 'wie ben ik nou eigenlijk?'. Als je jezelf kent, kun je keuzes maken die écht bij je passen. 

Identiteit gaat over de vraag hoe je jezelf ervaart en hoe je in de wereld staat. Wat vind ik belangrijk in mijn leven? Waardoor word ik geraakt? Hoe doe ik de dingen in mijn leven? Je identiteit wordt voor een deel ook bepaald door het geheel aan vaardigheden, capaciteiten, eigenaardigheden en valkuilen dat voor jou kenmerkend is.

 

In deze workshop gaan we met verschillende technieken aan de slag om te onderzoeken wat jou drijft, waar je tegenaan loopt en waar jouw grenzen liggen. We maken helder wat jouw doelen zijn. Dit betekent ook onderzoeken of je dit echt wilt en wat realistisch is binnen welk tijdsbestek. Je ontwikkelt een actieplan om je doelen ook echt te bereiken.

Programma:

1: Wie ben je? Zelfanalyse met o.a Hexaco en Enneagram

2: Wat vind je belangrijk? Belangrijke Persoonlijke Waarden (BPW)

3: Wat wil je? Formuleren van jouw actieplan met o.a creatiespiraal

De workshop wordt gegeven in kleine groepen (4-6 personen) zodat er veel tijd is voor vragen en persoonlijke aandacht. De kosten voor deze workshop bedraagt € 55,-  inclusief BTW en cursusmateriaal. Via onderstaande knop zie je op welke data deze training wordt gegeven en kun je je inschrijven.

Petra de Haan

Natuurgeneeskundig therapeut

en Stresscounselor

 

Bel of mail voor een gratis en

vrijblijvend intake-gesprek

petradehaan@coachpetra.nl

06-50646505

 

Praktijkadres:

Daggeldersweg 17

3449 JD Woerden